SkolPool Sverige - personal för skolor

SkolPool är den största privata arbetsgivaren inom medicinsk elevhälsa! SkolPool hjälper till med bemanning, rekrytering och entreprenadlösningar inom områdena Elevhälsa, SYV och Pedagogisk personal

Hyr skolsköterska, skolläkare, specialpedagog, speciallärare, lärare, rektor, kurator eller SYV (studie- och yrkesvägledare) från oss.

Elevhälsa genom bemanning eller entreprenader med vårdgivaransvar. 

Vi söker dig!

SkolPool är inte bara funktionell partner till skolor och utbildningsorganisationer utan också till dig som anställd inom skolans värld.

Vi tror att vi kan hjälpa dig att hitta en så bra mix som möjligt av det du vill arbeta med. Det innebär att vi har konsulter som söker utfyllnad med en tjänst en dag per vecka, vi har konsulter som arbetar heltid med bara SkolPools kunder och vi har konsulter som arbetar säsongsmässigt - helt beroende på egna önskemål och behov.

Vi vet att våra konsulter är nyckeln till vår framgång! Vi finns över hela landet och erbjuder ett arbete med stor frihet, en omväxlande vardag med många kontakter och en marknadsmässigt bra lön. Självklart erbjuder vi även trygga förmåner såsom friskvårdbidrag och pensionssparande och är kollektivanslutna.

Vill du bli en del av SkolPool? Ansök redan idag!

Här nedan kan du finna en lista med de uppdrag och tjänster vi arbetar med för närvarande: